O nama

Plitvička SEDRA nalazi se u neposrednoj blizini nacionalnog parka Plitvička jezera (6 km) i nekoliko stotina metara udaljen je od državne ceste D1 na pravcu Zagreb>Karlovac>Slunj>Rakovica sa skretanjem lijevo u Grabovcu.

20180524 112029sedra izzraka

Lokal je otvoren tijekom cijele godine, uslužuje hladne i tople napitke, gotova jela, nareske, jela sa roštilja, jela po narudžbi, extra menije, ribu sa roštilja, jela ispod peke, slastice, 20 vrsta pizza i lasagna te tjestenine po originalnom talijanskom receptu iz krušne peći.

Objekt je kapaciteta 120 mjesta, sa odvojenim salama za pušače i nepušače, zatvorenom terasom (zimski vrt) i otvorenom terasom sa lijepim pogledom i toplom atmosferom. Pred objektom se nalazi asfaltirano parkiralište i veliko uređeno parkiralište.

Dobitnici smo prve Nagrade za najljepše uređen okoliš Karlovačke županije u kategoriji ugostiteljstva. Uz restoran nalaze se i dva objekta sa smještajnim kapacitetima sa 23 komforne sobe opremljene kupaonicama, balkonima, satelitskim TV prijemnicima i klimom - ukupno 48 ležaja u visokoj kategoriji.

 

Uz smještaj nudimo upotrebu vlastitog tenis terena sa tvrdom podlogom,te  velikog otvorenog  bazena koji je otvoren 2018 godine i koji se može zatvoriti za slučaj lošeg vremena ,tako da je i tada dostupan za upotrebu jer posjeduje dogrijavanje vode .

Ponudu zaokružuje mogućnost organiziranja izleta u NP Plitvička jezera,jahanje u neposrednoj blizini smještajnog objekta  udaljenog samo 100 metara,izleti  na slapove Korane  Rastoke u Slunju, Baraćeve Špilje u Novoj Kršlji, na rijeku Unu u Bihaću, biciklističkih i rafting tura, a posredujemo besplatno  i u organizaciji lova (šljuke, prepelice, divlje svinje, medvjedi) kod lokalnih lovačkih društava.